Få mere ud af dit TV med C More

Med C More kan du opgradere din tv-oplevelse og få adgang til et bredt udvalg af populære film, serier og sportsbegivenheder. Tjenesten tilbyder HD-kvalitet og muligheden for at se indhold på tværs af enheder, så du kan nyde dine yndlingsprogrammer, hvor du end befinder dig. Derudover giver C More dig mulighed for at pause, spole frem og tilbage i live-tv, så du aldrig går glip af et øjeblik. Opgrader din tv-oplevelse i dag og få adgang til et univers af underholdning.

Adgang til et væld af indhold

Med C More får du adgang til et væld af indhold, fra de nyeste film og tv-serier til spændende dokumentarer og børneprogrammer. Uanset om du er til action, komedie eller drama, har C More noget for enhver smag. Du kan også opgradere dit TV-oplevelse ved at – Opgrader dit TV med C More og få adgang til endnu mere indhold.

Streaming i høj kvalitet

Med C More kan du streame dine yndlingsfilm og -serier i høj kvalitet. Tjenesten tilbyder et bredt udvalg af populære titler i HD-opløsning, så du kan nyde en fantastisk seeroplevelse i komforten af dit eget hjem. Uanset om du foretrækker actionfyldte blockbustere eller dramaer med dybde, har C More noget for enhver smag. Bare læn dig tilbage, slap af og lad dig fordybe i underholdningen.

Personlig anbefaling af programmer

Hvis du er til kvalitetsindhold og spændende fortællinger, så anbefaler jeg bestemt at udforske C Mores brede udvalg af film og serier. Jeg har særligt været begejstret for den prisbelønnede danske serie ‘Borgen’, der giver et fascinerende indblik i dansk politik. Derudover kan jeg varmt anbefale den norske thrillerserie ‘Beforeigners’, som kombinerer science fiction og krimigenren på en unik måde. Uanset om du foretrækker drama, komedie eller noget helt tredje, så er der helt sikkert noget for enhver smag på C More.

Nem integration med dit tv-setup

Med C More kan du nemt integrere tjenesten med dit eksisterende tv-setup. Uanset om du har et smart-tv, en streaming-boks eller en spilkonsol, kan du let tilføje C More som en kanal eller app. Det gør det muligt at se alt indholdet fra C More direkte på dit tv, uden at skulle skifte mellem enheder. Denne integration giver dig en sømløs oplevelse, hvor du kan nyde alle dine yndlingsserier, film og sportsbegivenheder på den skærm, du foretrækker.

Fleksibel abonnementsmodel

Med C More kan du vælge den abonnementsmodel, der passer bedst til dine behov. Vores fleksible abonnementsmodel giver dig mulighed for at tilpasse dit TV-forbrug efter dine præferencer. Du kan vælge at abonnere på hele pakken med adgang til alt indhold, eller du kan sammensætte din egen pakke med de kanaler og tjenester, du ønsker. Uanset hvilket valg du træffer, får du adgang til et stort udvalg af spændende film, serier, sport og meget mere – når og hvor du har lyst.

Undgå begrænsninger med C More

Med C More kan du slippe for de begrænsninger, der ofte følger med traditionelt TV. Du kan se dine yndlingsprogrammer, når det passer dig, og du er ikke begrænset af sendetider eller kanalvalg. C More giver dig adgang til et stort udvalg af film, serier og dokumentarer, som du kan streame, når du har tid og lyst. Du kan også se indhold i høj kvalitet og uden reklamer, så du kan fordybe dig i det, du ser, uden afbrydelser. Derudover kan du nemt se C More på alle dine enheder, uanset om du er hjemme eller ude. Sådan får du mere ud af din tv-oplevelse.

Oplev den ultimative tv-underholdning

Med C More får du adgang til et uovertruffent udvalg af tv-serier, film og livesport. Vælg mellem et væld af populære programmer fra både ind- og udland, og nyd den fantastiske billedkvalitet og lyd. Oplev spændende dramaer, actionfyldte blockbustere og dine yndlingshold i livesport – alt sammen på ét sted. C More er den ultimative platform for tv-underholdning, der giver dig frihed til at se, hvad du vil, når du vil.

Få adgang til eksklusive premierer

Med C More får du adgang til et bredt udvalg af eksklusive premierer, som du ikke kan se andre steder. Du kan se de nyeste film, tv-serier og dokumentarer, så snart de udkommer. Uanset om du er til storslåede actionfilm, spændende dramaer eller opløftende dokumentarer, så finder du noget, der passer til din smag. Med C More kan du nyde de bedste premierer fra komfort af din egen sofa.

Bliv en del af C More-fællesskabet

Når du melder dig ind i C More-fællesskabet, får du adgang til et univers af spændende indhold og muligheder. Du kan deltage i diskussioner med ligesindede, dele dine yndlingsscener og udveksle anbefalinger med andre entusiastiske seere. C More-fællesskabet er et sted, hvor du kan udforske nye genrer, opdage skjulte perler og blive inspireret af andres passion for tv-oplevelser. Uanset om du er til sport, film, serier eller dokumentarer, er der plads til alle i dette dynamiske og engagerende fællesskab.